Franciza Okfea

Mai întâi de toate, Hai la okfea! și-ți povestim tot ce vrei să știi!

Prima locație fixă Okfea și-a făcut debutul în peisajul urban bucureștean în anul 2016, când fondatorii conceptului au dorit să prezinte și trecătorului zilnic, în drumul spre serviciu, școală, cursuri, în plimbare pe străzile orașului sau pur și simplu într-o pauză, conceptul de produse sănătoase, pe cât posibil autohtone, de inalta calitate, dar la prețuri reduse, corecte.
Succesul primei locații fixe ne-a determinat să mergem mai departe și să deschidem și altele, fiind în căutare de noi posibilități de extindere a lanțului și prin francizarea conceptului atat in Bucuresti cat si in tara, unde noi nu putem administra 100%, fiind mai viabila franciza.

Răspunsul la întrebarea „de ce ne-ar alege clienții pe noi” se regăsește în faptul că noi punem pe primul loc calitatea produselor, apoi pretul corect, nouă nefiindu-ne frică de concurență. Pentru că un profesionist se concentrează pe ce trebuie să facă, pentru a face mai bine ceva, cum să facă să inoveze sau cum să îmbunătățească ceva tot timpul. De obicei când tinzi spre mediocritate în cel mai bun caz, nu îți rămâne decât să arăți cu degetul spre ceilalți care fac lucrurile mai bine, încercând să îi arunci în derizoriu prin acuze false, prin tehnici și „împachetări” de marketing, pentru a masca neputința ta.

Pentru că noi nu vom accepta niciodată ca personalul care-ți prepară cafeaua să ridice din umeri când îl întrebi dacă știe cum se prepară corect un ristretto. Cu atât mai puțin să-ti răspundă că „nu e treaba lui asta, pentru că îl face expresorul”.

După părerea noastră, toți cei implicați în arta cafelei ar trebui să își dea mâna și să ducă o luptă împotriva practicilor neconcurențiale, a păcălelilor de la aparatele de vending, împotriva a tot ceea ce aruncă în derizoriu conceptul de cafea la pachet.

Provocarea de pe piata HoReCA, experiența și pasiunea pentru cafea a fondatorilor cât și calitatea produselor comercializate, fac din conceptul okfea o alegere corectă pentru toti cei care doresc să urmeze calea antreprenoriatului, cât și pentru clienții care doresc un preț accesibil pentru produse și servicii premium.
În cafenelele noastre și ale francizaților noștri va domni mereu o atmosferă prietenoasă, familială, unde să înveți lucruri noi despre produsele consumate, unde un barista știe diferența între cremă de lapte și spumă de lapte și poate să îți prepare un cappuccino perfect.

OKFEA SE EXTINDE RAPID IN TOATA TARA!

Alatura-te succesului! Ofera preturi corecte, calitate fara compromisuri si expansiune nationala teritoriala.

AVANTAJELE FRANCIZEI OKFEA:

  • Un brand puternic, conducator, de calitate;
  • Putere mare de achizitie;
  • Produse si materii prime de inalta calitate, in mare parte locale;
  • Activitati puternice si frecvente de marketing;
  • Consultanta si training profesional pe toata durata francizei;
  • Poti primi o locatie „la cheie”, pregatita de functionare.

DETALIILE NOASTRE


Anul lansării oficiale: 2012
Dezvoltare vizată: București și toate orașele cu peste 50.000 de locuitori
Taxă franciză: 3500 Euro + TVA
Redevențe: 3,5% Royality din CA +TVA
Marketing: 1,5% din CA + TVA
Investiție inițială: 20.000 – 25.000 Euro (taxă de franciză inclusă)
Suprafață minimă: 15 mp
Tip contract: Franciză simplă
Durată contract: 5 ani

CUM APLIC


Vă rugăm să completați chestionarul de mai jos doar in cazul in care doriti sa mergeti mai departe cu franciza Okfea. Informațiile pe care ni le oferiți sunt confidențiale și vor fi folosite numai în scopul procesării candidaturii pentru sistemul de franciză „okfea”.

    [recaptcha]